-
Stewart Jensby posted an update 2 months, 4 weeks ago
استعدادیابی در هر رشته ورزشی متفاوت است و بر اساس معیارهایی مشخص انجام میشود. مثلا برای دو صحرا نوردی ، استقامت پا ، درست نفس کشیدن و … مهم هستند. 7 ـ با این عمل افراد ورزشکار احتمالا نتایج بهتری را به دست میآورند و این مانع از سرخوردگی آنها به سبب عدم موفقیت میشود، از این رو از تمرینات ومشارکت در آن رشته ورزشی بیشتر لذت برده و در نتیجه بیشتر علاقمند آن رشته میشوند. بیشتر افرادی که در بازیهای المپیک 1972 مدال گرفتند، به ویژه از کشور آلمان شرقی، بطور علمی انتخاب شده بودند. نظیر این موضوع کشور بلغارستان در بازیهای المپیک 1976 نیز روی داد.
توجه کنید که چه زمانی قویترین نسخه خود را احساس میکنید و فرصتهای بیشتری برای این احساس ایجاد کنید. اگر به طور طبیعی با بچهها خوب هستید، ببینید آیا میتوانید در یک مدرسه یا مهد مشغول به کار شوید. شما را از سردرگمیها نجات میدهد و نزدیکترین راه رسیدن به موفقیت را نشان میدهد. باید بدانید چطور روی استعدادتان سرمایهگذاری کنید و آن را پرورش دهید تا موفقیتهای شگفتانگیزی را تجربه کنید.
در اواسط، والدین و ورزشکاران نقش مشارکتی بیشتری از خود نشان می دهند و در اواخر ، ورزشکاران خود را به بهبود اجرای کامل ملزم می کنند در حالیکه نقش والدین کاملا محدود می شود و صرفا حمایت مالی را انجام می دهند . ▪ توانایی شرکت در مسابقه و نیز تعداد ورزشکارانی را که به اجراهای ورزشی بهینه دست می یابند افزایش می دهد. در نتیجه تیم ملی هماهنگی به وجود خواهد آمد که در مسابقات بین المللی توانا و قدرتمند ظاهر خواهد شد. استعداد توانایی دستیابی یا دستیابی به چیزی است، در حالی که هوش توانایی درک، جذب و پردازش اطلاعاتی است که در خدمت حل سریع مشکلات است.
خب یک توضیحات خیلی مفصلی داره و من سعی می کنم به شکل خیلی خلاصه، نظریه اوکانر رو براتون توضیح بدم و یک مقایه ای بکنیم با نظریه هوارد گاردنر. زیرا وقتی من فرزندم استعداد یابی میشه زبان من، جسم من، جان من حتی دارایی های نقدی من به هرز نمیره، آزمون و خطای کمتری انجام می دهم و با صرف انرژی کمتر و زمان کوتاهتر به نتیجه و دستاورد بیشتر و بسیار بسیار بالاتری خواهم رسید. خب شاید یک ذره بعید بیاد که ما فرزند 3 سالمون رو بخواهیم استعداد یابی بکنیم. میخوام این رو خدمتتون بگم که هرچقدر کودک به دور از آموزشهای مستقیم باشه و وارد مرکز استعدالدیابی باشه به گونهای که هیچگونه آموزش مستقیم و غیرمستقیمیاز قبل نگرفته این کار راحت تر صورت خواهد گرفت. براس رفع ابهامات درباره استعدادیابی کودکان این قسمت را با پرسش زیر شروع می کنیم. من ممکن مهارت دیگه ای رو کسب بکنم و در اون مهارت ممکن است فرد موفقی باشم و یا نه فرد متوسطی باشم.
افراد قرار خواهد گرفت و تشویق های بیشتری را نیز دریافت خواهد کرد. کودک اول کارش را خوب انجام داده است اما کودک دوم از یک سوژه یکسان یک نقاشی شگفت انگیز و زیبا کشیده است با ریزه کاری های بیشتری کشیده است که می توان گفت او اثری هنری خلق کرده است. پاسخ به این پرسش بله است، با توجه به این پرسش می توان به پرسش بعدی نیز پاسخ مثبت داد.
پیشنهاد میکنیم حتماً از یک مربی استعدادیابی کمک بگیرید و با اطمینان استعدادتان را پیدا کنید. شاید مهم ترین وظیفه هر فردی، شناخت توانایی ها خود و استفاده درست از آن ها در راستای اعتلای خود و جامعه اش باشد. روان شناسان و متخصصان مرکز مشاوره مکث، در کوتاه ترین زمان ممکن، شما را با توانایی هایتان آشنا کرده و نوع هوشتان را به شما می شناسانند.
سن استعدادیابی در کودکان بین 3 تا 6 سالگی ایده آل ترین زمان استعدادیابی کودکان است البته بایستی توجه داشت که کودکان تا این سنین آموزش مستقیمی مثل موسیقی یا نقاشی دریافت نکرده باشند و ذهن آن ها برای دریافت اطلاعات جدید تازه و بکر باشد. سال ها پیش عموم مردم فكر میكردند كه میتوان با استفاده از آزمون های مختلف سنجش هوش، بهره هوشی افراد را سنجید. اگر در این آزمونها كسی رتبه بالاتری میگرفت به این معنی بود كه فرد باهوشی است و فرصتهای خاصی در زندگی دارد و اگر رتبهاش پایین بود به این معنا بود كه فرد، گیرایی كندی دارد و فرصتهای كمتری در اختیارش قرار میگیرد. اما نظریه های جدید روان شناختی اعتقاد دیگری دارند و مطرح می کنند که هوش عمومی كه معمولا از طریق تست هوش سنجیده میشود معیار مناسبی برای سنجش قابلیتهای یك شخص نیست. مرحله دوم استعدادیابی در بیشتر موارد در سنین 9 تا 15 سالگی برای دختران و 9 تا 17 سالگی برای پسران صورت می گیرد و بهترین مرحله انتخاب است .
این موضوع می تواند منجر به کسب فزاینده ادراکات نادرست کودک از نتایج (پیامدهای) عملکردهای خود شده و در نهایت موجب انتظارات غیرواقعی و تشخیص نارست شود . بیشتر والدین علاقمندند تا کودکانشان موفقیت در یک رشته ورزشی را تجربه کنند . برخی والدین حتی ممکن است تمایل داشته باشند کودک خود را در سطح نخبگان ورزشی و قهرمانان ملی و بین المللی ببینند . پیشرفت از سطوح ابتدایی به سطوح نخبگی در ورزش فرآیندی بسیار پیچیده است .
برای شروع کردن ورزش و یافتن رشتهای که در آن استعداد داشته باشید ، در قدم اول باید از سلامت جسمی و همینطور آمادگی بدنی برخوردار باشید. 8 ـ در فرآیند استعدادیابی باید جنبههای دموکراسی و انسانی رعایت شود. 7ـ افراد مستعد باید از بین بیشترین تعداد ممکن از افراد، انتخاب شوند. هاولی سک و همکاران 1 اصول دهگانهای را برای استعدادیابی پیشنهاد کردهاند که در زیر به آنها اشاره میشود. مخصوصا اگر این پرسشنامه ها را در اختیار کودکان قرار بدهیم و از آن ها بخواهیم از ناخداگاه خود اطلاعاتی بیرون بکشند که هیچ وقت از آن ها خبر ندارند. وقتی کسی میتونه در دفعات مختلف یک عملکرد رو به حد عالی انجام بده یعنی اینکه این شخص در این کار نقطه ی قوت بالایی داره؛ یعنی این آدم برای این کار ساخته شده و همیشه از انجام این فعالیت احساس غرور و رو قدرت می کنه.
در صورتی که در رشته ورزشی پاورلیفتینگ استقامت ارزش چندانی ندارد و قدرت است که مورد توجه است. این توانایی های ابتدایی و مهم به فرد کمک میکنند تا با آمادگی به آن ورزش بپردازد و دوره مقدماتی را پشته سر گذاشته و به هدفش برسد. زیرا باید در رشتههای مختلف که به آن آشنایی یا علاقه دارید فعالیت کنید و ببینید که عملکرد شما در طول جلسات و دورهها چگونه است.
در حل مسائل و مشکلات زندگی، نسبت به سایر تیپها ریسک پذیرترند و دوست دارند سایر افراد را در رسیدن به اهدافشان یاری کنند. همانگونه که از نام این تیپ مشخص است اهل ریسکاند و طبیعتا انرژی فراوانی دارند. متهورها در متقاعد کردن دیگران بسیار توانمند بوده و به همین دلیل، در بازاریابی و فروش محصول بسیار خوب عمل میکنند. در ادامه بیشتر راجع به هر یک از آنها صحبت کرده و مشاغل مناسب تیپ شخصیتیتان را معرفی خواهیم کرد. استعدادیابی بزرگسالان از اینکه آزمون هالند را انجام دادید، 6 تیپ شخصیتی متفاوت را مشاهده میکنید.
شنیدن اینکه افراد مختلف شما را در یک چیز مشخصی خوب می دانند، قطعاً نشان دهنده استعداد است. این موارد را به یاد داشته باشید و سعی کنید آنها را تقویت کنید. چیزی که من در مورد این تعریف جالب است این است که به ما امکان می دهد پیشرفت را هم محصول ذاتی و هم تلاش بدانیم. ممکن است با سرعت کمتری در حال پیشرفت باشیم، اما همچنان میتوانیم با تلاش پیشرفت کنیم.
چیزی که ما در ظاهر میبینیم تغییر میکنه؛ آموزشها و مهارتهایی است که ما کسب میکنیم. اگر بخواهیم خیلی کلی راجع به استعداد یابی صبحت بکنیم می توانیم استعدادیابی را بدین شکل تعریف کنیم. این مطلب ابتدا بصورت جزئی با طرح چند پرسش شروع شد ولی به مرور با استقبال خانواده های گرامی، به مرور پرسش های بیشتری جمع آوری شد که با طرح دوباره آن ها خانم صدیقیان پاسخ های تکمیلی تری بصورت پادکست برای ما تولید کردند. هنریها به انجام کارهای روتین و ساختارمند تمایلی نداشته و قرار گرفتن در اینگونه محیطها آنها را آزرده میکند. به نحویکه پس از مدتی دچار افت روحیه شده و خلاقیتشان به طرز عجیبی کاهش خواهد یافت.